volleybaldames hevo naar eerste divisie

De volleybaldames van Hevo uit Heino hebben woensdagavond de zinderende promotiewedstrijd in eigen huis tegen Vovem’90 met 3-1 gewonnen en komen daarom volgend seizoen uit in de eerste divisie. Een geweldige prestatie van de ploeg van coach Frans van Hardeveld. Het feest na afloop was dan ook groots.

Hevo liep afgelopen zaterdag in Emmeloord, tegen datzelfde Vovem’90, nog tegen een 3-2 nederlaag aan en was dus genoodzaakt om in sporthal Hoogerheyne te winnen. Geen eenvoudige opdracht, maar de dames gingen goed van start. De eerste set werd keurig binnengehaald met 25-17. Maar in de tweede set sloegen de zenuwen toe. De Heinose dames werden in die set compleet overdonderd en weggespeeld: 7-25.

Ondanks de dreun, herpakte Hevo zich in de derde set prima. De derde set ging lang gelijk op, maar Hevo trok uiteindelijk aan het langste eind: 25-17. Toen de zenuwslopende vierde set. De thuisploeg stond al snel een punt of vijf voor, maar het ervaren Vovem’90 knokte terug en liep langzaamaan in. Gelukkig voor Hevo en het uitzinnige publiek kwam de eindspurt van de bezoekers te laat, waardoor de vierde set met 25-21 naar Hevo ging.

Na afloop van het duel kreeg het Heinose team een geweldig applaus van het publiek. Ook de voorzitter sprak zijn blijdschap uit en coach Van Hardeveld bedankte het team voor de geweldige inzet en natuurlijk het publiek voor de ondersteuning. “Maar nu is het tijd voor bier”, aldus de coach. Voor foto’s zie het fotoboek op de Hevo-website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.