voetballers van de linderte opnieuw verder

Het schoolvoetbalteam van basisschool De Linderte in Raalte Noord heeft zich woensdag in Ommen geplaatst voor de halve finales van de regio Oost, die binnenkort in Goor worden gespeeld. De jongens verloren in Ommen weliswaar de finale van een school uit Gramsbergen met 4-0, maar gelukkig was ook de tweede plaats voldoende voor een ticket naar Goor.

De toppers van De Linderte bereikten de finale dankzij een eerste plek in de poulefase. Daarvoor moest de Raalter ploeg echter wel vol aan de bak. De laatste poulewedstrijd moest zelfs met 6-0 worden gewonnen voor een plaatsje in de finale. En wonder boven wonder, lukte dat de jonge voetballers uit Raalte Noord. De jongens van de St. Jozefschool uit Wijhe wonnen de strijd om het brons, na strafschoppen. De Dolfijn uit Heino kon in Ommen helaas geen potten breken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.