voetbaldames marienheem eindelijk hogerop

Tien jaar hebben de voetbaldames van Mariënheem er op moeten wachten. Maar volgend seizoen is het eindelijk zover. Dan speelt de hoofdmacht van de damestak voor het eerst een klasse hoger.

Het felbegeerde kampioenschap in de vijfde klasse is dus een feit en dat werd zondag natuurlijk uitbundig gevierd. Na de thuiszege tegen Holten (5-2) werden de champagneflessen ontkurkt en barstte het kampioensfeest los. Mariënheem sleepte de titel binnen onder leiding van trainer Jan Lorkeers en coach Mirjam Wippert. De grootste concurrent van Mariënheem was een goede bekende, namelijk dames 2 van de eigen club. Ongelofelijk maar waar.

Toch bleek dames 1 uiteindelijk de sterkste. De ploeg van Lorkeers verloor tot dusver nog geen enkel duel. Na zeventien wedstrijden hebben de dames 45 punten. Komende maandag, Tweede Pinksterdag, staat de laatste competitiewedstrijd voor Mariënheem op het programma. In Wijhe zullen de dames er alles aan doen om niet te verliezen en dus ongeslagen te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.