verdaasdonk hardst lopende sallander

Wat was nou gisteren het belangrijkste. De winnaar van de Vital Centre Halve Marathon van Raalte? De beste Sallander op die afstand? Dat er veel water geregeld was voor de deelnemers? Of dat er een soort van verkoelende sproeier georganiseerd was? Onze fotografe Annet van Raalten legde het gewoon allemaal vast.

Jos Verdaasdonk was de beste regionale loper op de halve marathon. Hij werd derde. Hij moest Leon Sanderman (Rijssen) en Peter Bruinsma (Nijverdal, vorig jaar nog winnaar) voor zich laten. Die twee beslisten in een eindsprint wie de eer kreeg. Sanderman was met 1.18.56 één seconde sneller. Verdaasdonk deed er tien minuten langer over.

Gerard Reimink uit Lemelerveld liep de tien kilometer net onder de veertig minuten (39.13) en werd daar vierde mee. Hij was op die afstand de beste Sallander. Johan Kats uit Deventer won die afstand. Wie meer standen en uitslagen wil weten, klik hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.