veel interesse vanuit vvd voor bedrijvendag

Elk jaar houdt de VVD in Raalte een bedrijvendag. Dit gebeurde afgelopen donderdag ook weer en tot tevredenheid van de partij werd het een succes. Er was een erg grote opkomst en de partijleden waren onder de indruk van de prestaties van de bedrijven. De dag werd extra bijzonder omdat oud-waarnemend burgemeester Pieter van Veen afscheid nam van de leden.

Er werd dit jaar een bezoek gebracht aan de bedrijven van Willy Marsman (Starlight – Multilight – Technoprint) en van Peter Mensink (Ad Board). De bedrijven zijn allemaal gehuisvest in Heino. Na een welkomstwoord van Marsman werden de leden rondgeleid en geïnformeerd over de activiteiten van de firma’s. De VVD’ers waren vooral onder de indruk van de exclusieve producten die over de hele wereld worden geëxporteerd.

Meer dan de helft van de leden van de VVD-afdeling Raalte was aanwezig, waaronder oud-waarnemend burgemeester Pieter van Veen, die op deze dag ook afscheid nam van de leden van de partij. Na afloop bedankte wethouder Yayeri Blijdenstein Van Veen voor de prettige samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.