Home / archiefcentraal / veel belangstelling voor landgoed old heino

veel belangstelling voor landgoed old heino

De mussen vielen tijdens Pinksteren bijna van het dak, maar in de schaduw en langs het water was het goed uit te houden. En wie overdag niet uit de schaduw hoefde, deed er dan ook beter aan er te blijven. Toch blijft Tweede Pinksterdag als vanouds een dag om erop uit te trekken. Bieze Makelaars organiseerde die dag een open huis op Landgoed Old Heino, een evenement dat ondanks de zomerse hitte goed werd bezocht.

“We hebben constant aanloop gehad tijdens deze pinksterdag”, blikt Gert Siebert van Bieze tevreden terug. “We kunnen wel stellen dat er volop belangstelling bestaat voor de recreatiebungalows die MEGA-NPB op Landgoed Old Heino realiseert! Er werd dan ook gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid één van de recreatiewoningen van binnen te bekijken. Dit open huis is absoluut voor herhaling vatbaar”, aldus Siebert.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.