van veen heeft afscheid genomen van raalte

Pieter van Veen is weg uit Raalte. Ben Haarman is sinds gisteren officieel als waarnemend burgemeester in functie. Achterin volgende week komt opvolger Piet Zoon hem weer aflossen. De receptie was vanmiddag in het gemeentehuis, aansluitend op de laatste raadsvergadering die Van Veen voorzat.

Het feestje werd vrijdagmiddag opgevrolijkt door een erg gezellig ambtenarenorkestje. RTV Raalte had een dvd voor Van Veen in de aanbieding, waarop hij zichzelf op verschillende momenten in actie kan zien. Foto’s in de bijlage zijn van Benne Solinger en Greg Theulings van Pixelsenzo.nl. De foto met daarop Benne Solinger is gemaakt door Hilde Klaster.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.