van der boom naar feestweek lemelerveld

Het is een grote traditie dat er bij de zomerfeesten in Salland regelmatig topartiesten de diverse podia beklimmen. Lemelerveld is het dit jaar gelukt om Jeroen van der Boom voor woensdag 6 augustus te strikken. Bijzonder is dat hij die avond door een live-band ondersteund wordt om zijn muziek en hits te spelen zoals ‘Jij bent zo’, ‘Eén wereld’ en ‘De betekenis’. Peter Koelewijn komt een dag eerder al naar de Feestweek Lemelerveld.

Jeroen van der Boom staat al vanaf zijn twaalfde op de planken. Als zanger en pianist verdiende hij jarenlang zijn brood op het Rembrandtplein in Amsterdam, tot hij in 1992 zijn tv-debuut maakte. Als presentator was hij aan diverse programma’s verbonden. Zijn imitatietalent bleef daarbij niet onopgemerkt. Zo gaf hij in de spraakmakende animatieserie ‘Café De Wereld’ van de VARA stem aan verschillende bekende persoonlijkheden. Ook maakte hij in 2007 zijn debuut bij het cabaret van Jack Spijkermans ‘Koppensnellers’.

De single ‘Jij bent zo’ zorgde voor de grote doorbraak van Jeroen van der Boom in Nederland. Na enkele weken stond de zanger al op nummer één in de Top 40. ‘Eén wereld’ is de succesvolle opvolger van zijn eerste hitsingle. Op dit moment wordt het lied ‘De betekenis’ grijs gedraaid op de diverse radiostations in Nederland en België.

De optredens van Jeroen van der Boom kenmerken zich door enthousiasme en explosiviteit. Samen met zijn band met topmusici zal de energie van het podium op het Sukerbietenland spatten op 6 augustus. Kaarten zijn die avond aan de kassa verkrijgbaar. De entree zal tien euro bedragen, de afterparty is in handen van DJ Jeronimo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.