twee geslaagde dagen bij het kinderkamp

Lekker weer, een springkussen, een vossenjacht en watergevechten. Geen wonder dat de basisschoolkinderen van groep 1 tot en met 4 uit Mariënheem zich afgelopen donderdag en vrijdag prima hebben vermaakt op het kinderkamp in eigen dorp.

“De kinderen brachten donderdag mooi weer mee en dus ging het kamp om 9.00 uur vrolijk van start. Er werden groepjes gemaakt en vervolgens werden er de hele dag spelletjes gedaan”, vertelt Judith Hofstede van de organisatie. “Het thema was ‘sprookjes’. De kinderen genoten volop. Er was dit jaar ook een springkussen bij, wat de kinderen erg interessant vonden.”

Op vrijdag kwam het thema, met de vossenjacht in het dorp, weer terug. Hofstede: “Her en der zaten allemaal sprookjesfiguren verstopt en de kinderen moesten deze onder begeleiding opzoeken. Als afsluiting van het kamp was er nog een watergevecht en een ijsje na om lekker af te koelen. Kortom, het waren twee geslaagde dagen. Op naar volgend jaar!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.