twee dagen lang plezier en derbys bij sdol

In totaal hebben op vrijdagavond en zaterdag maar liefst 42 teams deelgenomen aan het Rabobank ABC Jeugdvoetbaltoernooi op Sportpark de Achterberg in Luttenberg. Het toernooi voor de A-jeugd werd voor het eerst op vrijdagavond afgewerkt. En dat bleek een goede zet van de organisatie, want de avond werd een groot succes. Net als het hele toernooi overigens, dat met allemaal teams uit de buurt bol stond van de derby’s.

Jeugdteams van Mariënheem, SV Raalte, Rohda Raalte, Broekland, Heeten, Wijhe, Heino, Lemelerveld, Lemele en Hellendoorn. Allemaal waren ze op het complex van SDOL te vinden. Door de grote deelname werd er dus een extra avond ingelast. Op vrijdagavond kwamen de A-junioren al in actie. Een aantal teams was in zijn geheel op de fiets gekomen, waardoor ze na afloop nog lang konden nagenieten bij de muziek van DJ Snaffie.

Op zaterdag waren de B- en C-tjes aan de beurt. Tussen de wedstrijden door mochten de teams aanleggen om van elf meter de bal op de stropdas van een gigantische opblaaspop te schieten. Dit lukte een enkeling, maar iedereen had er veel plezier van. Al met al kijkt SDOL uitermate tevreden terug op dit toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.