total tankstation in raalte verder als bp

Het Total-tankstation aan de Westdorplaan in Raalte wordt omgebouwd tot een kwaliteitsgerichte pomp van British Petroleum (BP). Het door TCR gerunde station opent maandag 26 mei voor het eerst haar deuren als BP-tankstation. “De gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor de consument is voor ons de beslissende factor om over te stappen naar BP”, vertelt initiator Marc Roescher namens TCR Groep. “Ter introductie kunnen automobilisten sparen voor een gratis autowasbeurt.”

Het vernieuwde tankstation heeft vier opstelplaatsen met aan iedere pomp verschillende producten, zodat je nooit lang hoeft te wachten. “Met name de Ultimate brandstoffen leveren interessante prestaties en hebben een reinigend vermogen. Het resultaat hiervan voor alle typen motorvoertuigen is een veel lager brandstofverbruik, meer prestaties en verhoogd rijplezier. Daarnaast zorgt de nieuwe formule voor een verdere vermindering van de uitstoot van schadelijke stoffen.”

Het tankstation behoudt verder gewoon haar eigen shop, dat klanten de mogelijkheid biedt om snel en gemakkelijk kwaliteitsproducten te kopen voor onderweg of thuis. Ook kunnen er speciale Freebees worden gespaard. Om mensen kennis te laten maken met BP is er de komende periode een speciale actie. “Automobilisten die bij ons tanken, sparen voor een gratis autowasbeurt. Drie keer tanken is al goed voor een schone auto”, aldus Roescher.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.