tismawajewendband reist door spanje

De Raalter feestband ‘Tismawajewendband vertrekt zaterdag naar Spanje voor een reeks optredens. Zo wordt er opgetreden op het Plaza Real aan de beroemde winkelstraat La Rambla in Barcelona en gaat de band deelnemen aan een festival. Ook krijgt de strandplaats Lloret de Mar met de muziek van de band te maken. “We hebben er veel zin in”, zegt bandlid Herman Harms bij RTV Oost.

De bandleden hebben lang naar deze trip uitgekeken. “In 2000 traden we in Oostenrijk op”, weet Harms nog. “Dat was zo geweldig dat we snel nog een keer naar het buitenland wilden om op te treden. We hebben vrijwel direct besloten om daarvoor een spaarpotje aan te leggen. En nu, acht jaar later, wordt dat potje met een reis naar Barcelona geleegd.”

Hoe het publiek op de muziek gaat reageren blijft afwachten, weet de sousafoonspeler. “Het zijn allemaal verschillende mensen uit verschillende culturen. We weten niet hoe de reactie bij het publiek zal zijn, maar wij gaan er een feest van maken! En dan hopen we natuurlijk dat het enthousiasme overspringt op de toeschouwers.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.