tismawajewendband is terug uit spanje

De Raalter feestband ‘Tismawajewendband is weer thuis na een mooie week in Spanje. De groep muzikanten reisde afgelopen zaterdag af naar Barcelona voor een optreden op het Plaza Real aan de beroemde winkelstraat La Ramba. Ook was de band uitgenodigd voor deelname aan een festival en deed zij de strandplaats Lloret de Mar aan.

De eerste verhalen van het buitenlandse avontuur worden mondjesmaat losgelaten. Ook foto’s van de optredens in Barcelona en LLoret de Mar worden via mijnalbum.nl op het internet verspreid. Wie even goed zoekt op YouTube vindt zelfs meerdere filmpjes van hoe de band het in Spanje heeft gehad. Gezien het filmpje dat wij hier plaatsen was het mooi, en warm.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.