stil n35 protest tijdens halve marathon

Gelijk aan de actie rondom de Zandbelterbrug bij Lettele, hebben de actievoerders een schilderij gemaakt. Althans, de omlijsting daarvan!

In Lettele hangt een leeg schilderij, omdat je dan mooi kunt zien hoe mooi de Zandbelterbrug is die er achter ligt. In Ramele (bij start en finish van de hardloopwedstrijd) aan de Hammerweg hangt een bord in het schilderij dat verwijst naar de site van de actiegroep. Je ziet dan het mooie landschap er achter niet helemaal, maar de boodschap is er niet minder om.

Het gaat de actiegroep er uiteindelijk om dat de gemeente Raalte niet allerlei politieke discussies op hoger niveau moet afwachten, maar dat de gemeenteraad gewoon zelf een standpunt moet innemen. Dat standpunt moet dan natuurlijk zijn dat de N35 (Zwolle-Nijverdal) recht door Raalte blijft gaan en niet er zuidelijk omheen. Zwaarwegend argument: De weg om Raalte leggen zou Raalte Noord en Raalte Centrum aan elkaar verbinden? Helemaal niet waar, want je hebt het spoor er ook liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.