Home / archiefcentraal / starfactory actief bij leontien ladies ride

starfactory actief bij leontien ladies ride

Starfactory uit Raalte is de nieuwe entertainment partner van de Leontien Ladies Ride, één van Nederlands gezelligste en meest succesvolle fietstochten. Beide partijen ondertekenden vrijdag een samenwerkingsovereenkomst. Daarbij is afgesproken dat Starfactory de muzikale optredens rond de drie tochten in het land mag verzorgen. De eerste tocht is op zondag 8 juni in Zwolle.

Het artiestenbureau van Ruud Hendriks verzorgt de muziek van het ontbijt tot aan de start, en in de middag zal Starfactory een groots muziekspektakel organiseren rondom de finish en prijsuitreiking. In Zwolle, waar onder andere Erico Lekato en zanger Gerrit komen optreden, is dat op het Grote Kerkplein in het centrum. Genoeg muzikaal entertainment dus naast de grote sportieve prestaties van de duizenden deelnemers.

Voor meer informatie over de mogelijkheid tot inschrijving, de route en het programma kijk je op www.leontienladiesride.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.