st antoniusschool viert 75 jarig bestaan

De kinderen van de St. Antoniusschool in Mariënheem hebben deze week het 75-jarig bestaan van hun school uitbundig gevierd. Donderdagavond stond de afsluiting van de feestweek op het programma, waarbij ouders, opa’s, oma’s en natuurlijk de kinderen zelf waren uitgenodigd.

De activiteiten die donderdag op het programma stonden hadden alles te maken met vroeger. Zelfs de kledingstijl van de kinderen was toegespitst op die tijd. Meisjes hadden schortjes voor en een strik in het haar. Jongens hadden zich een petje laten aanmeten en gingen verder gekleed in kniebroeken met bretels en lange sokken. Natuurlijk ontbraken de klompen niet. Een mooi gezicht, aangezien ook de leerkrachten kleding van vroeger droegen.

Alle aanwezigen konden gisteren om de vijftien minuten met een andere activiteit meedoen. Iedere keer als de tijd om was werd er met een bel gerinkeld en sloten de deelnemers bij één van de andere acht onderdelen aan. Dat waren bijvoorbeeld allerlei ouderwetse spelletjes, oud handenarbeid, dansen, een korte les over hoe het vroeger op school ging en een tentoonstelling over het ontstaan van de St. Antoniusschool.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.