spectaculaire autorodeo in brandende zon

De achttiende editie van de Autorodeo Luttenberg is zondag zéér succesvol verlopen. In een zonovergoten arena was er traditiegetrouw veel spektakel. Zo’n 120 felgekleurde ‘botsauto’s’ rolden de arena van vijftig bij vijftig meter in. En logischerwijs kwamen de meeste wagens – tot grote hilariteit van het publiek – er in een compleet andere toestand weer uit.

Uiteraard leverde al dat gebotst ook nog winnaars op. Zo ging de hoofdprijs in de lichte klasse naar Stefan Arks. Bleef in de zware klasse Randy Fikken het langste rollen. En was Mark Nieuwenhoeven oppermachtig in de superzware klasse. Het slotstuk (oftewel de grote afvalrace) werd bij de lichte auto’s gewonnen door Marc van Dijk. Jurrie Kappert had de sterkste wagen in de afvalrace bij de zware jongens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.