spannende speurtocht voor peuters okidoki

De Stichting Peuterspeelzalen Raalte, waar alle peuterspeelzalen in de gemeente Raalte in zijn ondergebracht, bestaat tien jaar. Op iedere locatie in de gemeente is dat de hele week gevierd met leuke activiteiten en spelletjes voor de peuters.

Okidoki in Mariënheem vierde het tienjarig bestaan donderdag met een speurtocht door het parochiebos, naar aanleiding van het beste prentenboek van 2008 ‘Kleine muis zoekt een huis’. Tijdens de speurtocht gingen alle peuters verkleed als kleine muisjes en met een appel in de hand, op zoek naar een geschikt holletje om in te wonen. Hoewel het voor de allerkleinsten soms best spannend was, spreekt de organisatie van een zeer geslaagde ochtend.

Vrijdag is er om 10.00 uur in de Schalm een theatervoorstelling die de kids samen met hun ouders mogen bekijken. Ook deze voorstelling gaat over het prentenboek. De kinderen van de groepen 0 en 1 van de basisschool zijn hier tevens voor uitgenodigd. Als afsluiting van de feestweek zal er na de voorstelling een hapje en een drankje zijn voor alle aanwezigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.