sp kamerlid van gerven te gast in raalte

SP-kamerlid Henk van Gerven komt zaterdag 10 mei naar Raalte in het kader van de meldweek Wmo. Op 3 mei startte de SP afdeling Raalte die meldweek, door in een groot aantal straten een enquêteformulier in de bus te stoppen, met de belofte dat die op zaterdag 10 mei weer zou worden opgehaald.

Dat doet de SP dus samen met Van Gerven, binnen de Tweede Kamer lid van de commissies Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Rijksuitgaven, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Financiën. Het ophalen van de enquêtes is een mooie kans om het kamerlid wat vragen te stellen. ’s Ochtends om 10.00 uur start de SP bij de Schouwenhage en vervolgt haar route via de aanleunwoningen van Swaenewoerd.

De uitkomst van de enquetes en de verhalen die de SP krijgt via de meldweek zullen zeker een rol spelen in de discussie die op maandagavond 26 mei geprogrammeerd staat. De SP organiseert dan een speciale avond over de Wmo, waarbij ook mensen uit de politiek en van verschillende vakbonden en maatschappelijke organisaties aanwezig zullen zijn. De sessie begint om 20.00 uur in het Annahuis, naast de Plaskerk in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.