slem publiekstrekker op oerol festival

Bruno Doedens is één van de grote publiekstrekkers op het komende Oerol Festival op Terschelling. De voormalig Heetenaar neemt in het programmaboekje en op de Oerol-site een prominente plaats in met zijn creatie voor dit jaar.

Doedens is landschapsarchitect en bedacht voor het komende Oerol het beeldend kunstobject Opdrift, waarbij 250 stalen silhouetten gedurende de tien dagen van Oerol zich over het strand begeven. Al die silhouetten hebben een spreuk meegekregen, bedacht door mensen uit het land die rond het thema ‘tijd’ een diepere gedachte van tien woorden mochten formuleren. De redactie van Salland Centraal is ook op één van die silhouetten vertegenwoordigd. We zullen daarom tijdens Oerol ook naar Terschelling afreizen om de barre tocht langs het Noordzeestrand mee te helpen bewerkstelligen.

Doedens was met zijn bureau SLEM ook nauw betrokken bij het Langste Lente Licht dat Sallandus organiseerde ter ere van 150 jaar Overijssels Kanaal. Vorig jaar was hij op Oerol met Zomervertellingen. Oerol is van 13 tot en met 22 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.