scouting raalte weer op pad voor karweitjes

De leden van Scouting Raalte gaan zaterdag 24 mei weer op pad om klusjes te doen in het kader van de landelijke scouting-actie ‘Heitje voor een Karweitje’. In Raalte wordt de opbrengst dit jaar gebruikt voor de aanschaf van nieuwe materialen.

De klusjes variëren enorm. Zo kunnen de padvinders bijvoorbeeld afwassen, statiegeld flessen innemen, stoep vegen, stofzuigen of planten water geven. De klusjes moeten natuurlijk wel aansluiten bij de leeftijd van de leden, want deze varieert van 5 tot 16 jaar. De actie start om 10.00 uur bij het scoutinggebouw aan de Westdorplaan in Raalte. Vanuit daar worden de leden over de wijken verdeeld. Om 15.00 uur is de actie ten einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.