schalkhaar toneel voor beslissingswedstrijd

De beslissingswedstrijd tussen Haarle en Overwetering wordt op het complex van Schalkhaar (de Horsterhoek) gespeeld. Op donderdag 8 mei wordt bepaald welke club de felbegeerde titel in de vierde klasse H pakt. De wedstrijd begint om klokslag 19.00 uur.

Afgelopen donderdag (op Hemelvaartsdag) speelden beide ploegen tegen elkaar en werd het 2-5 voor Overwetering. Daardoor kwam zij samen met Haarle op de eerste plek te staan, met 39 punten. De verliezer van het beslissingsduel komt met lege handen te staan, want die speelt dan ook geen nacompetitie. De winnaar is kampioen en promoveert.

Alleen Overwetering heeft de gegevens over het beslissingsduel dusver op haar website staan. Navraag bij Haarle leert dat alles nog niet helemaal definitief is. Het voorstel van de KNVB om op donderdag in Schalkhaar te spelen ligt bij Haarle, maar er is volgens een bestuurslid nog geen definitief oordeel over geveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.