sallandse wandelvierdaagse gaat door

Vanaf 15 mei kun je je aanmelden voor de Sallandse Wandelvierdaagse, kwamen we zo maar tegen op internet. De wandelvierdaagse heeft namelijk een eigen site in de lucht en daar kwamen we dat tegen. De vierdaagse is van 21 tot en met 24 oktober. Je kunt twintig of veerting kilometer wandelen.

Ook op landelijk gerenommeerde sites als die van de wandelbonden kwamen we hier en daar al de nodige info tegen. Inschrijven kan via de site. Extra info zal vast nog los komen. Zo zijn er plannen voor een leuk feest rondom de wandeldagen. Wie veertig kilometer loopt, moet om 7.00 uur van start. De wandelaars van de twintig kilometer gaan van start om 9.00 uur in de ochtend. Start en finish is op de Domineeskamp in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.