rolstoelers genieten ook van ribsenblues

Rolstoelers kunnen dit jaar goed uit de voeten op Ribs&Blues. Althans, we horen er geen klachten over. En de organisatie heeft haar stinkende best gedaan de problemen van vorig jaar tegen te gaan.

Want toen was er ook al wel een extra pleintje met een eigen entree voor rolstoelers, maar daar werd vooral ook gebruik van gemaakt door mensen die er niks te zoeken hadden. En zie die dan maar eens weg te krijgen als rolstoeler. Dit jaar is het pleintje groter en de toegang beter bewaakt. Met dank aan de Gehandicapten Adviesraad Raalte.

Eerste Pinkstermiddag

Het was vanmiddag trouwens gezellig druk op het festivalterrein. Niet bomvol, maar een heerlijk sfeertje. Of zoals een bezoeker het zei: “Vanmorgen thuis Moederdag gevierd, begin van de middag even naar oma, en nu is het de beurt aan pappa.” Dus die zal er vanavond nog wel rondhangen. En bekijk voor de stemming verder vooral de foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.