roken bij tentfeesten toch toegestaan

Het rookverbod dat per 1 juli ingaat in de Nederlandse horeca, gaat toch niet gelden voor tentfeesten. Minister Ab Klink komt daarmee, tot groot ongenoegen van Horeca Nederland, terug op eerdere uitspraken.

De horecabond heeft woensdag op hoge poten een brief gestuurd naar de minster. De bond is verbaasd over de passage in de Handleiding Rookvrije Horeca, waarin staat dat in tenten gerookt mag worden indien (tenminste) één zijde volledig open is (en dus niet geheel of gedeeltelijk is afgeschermd). Directeur Jeu Claes verwijt de minister het aanzetten tot oneerlijke concurrentie. “Wij betreuren het feit dat de minister niet heeft gehandeld in de lijn met wat hij eerder heeft gezegd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.