Home / archiefcentraal / rohda raalte f9 grijpt net naast hoofdprijs

rohda raalte f9 grijpt net naast hoofdprijs

Rohda Raalte F9 is zaterdag tijdens het Reef Hout Groep Jeugdtoernooi van Twenthe Goor knap tweede geworden. De voetbalploeg van Peter de Krosse, John Arling (alias de burgemeester) en Robert Aalders kwam slechts één doelpunt te kort voor de hoofdprijs in Goor. Desondanks was de vreugde bij de spelers na afloop enorm en werd de tweede plek groots gevierd.

Met de beker in de binnenzak sloten de jonge voetballers dus met een voldaan gevoel het voetbalseizoen af. Voor Rohda F9 was het vooral een gezellig seizoen en dat is natuurlijk zeer belangrijk. Of de jongens volgend seizoen weer met elkaar spelen is nog maar de vraag. Vanavond worden ze in ieder geval in de kantine verwacht voor een informatie-avond en krijgen dan ook te horen in welk team ze volgend seizoen uit mogen komen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.