roefelen bij rtv raalte zeer geslaagd

In navolging van de twee roefeldagen in Heino, stond woensdag de eerste roefeldag in Raalte op het programma. “Een zeer geslaagde dag”, aldus Antoinette Kroes, die samen met Kim van der Burg namens Landstede Welzijn zorgdraagt voor de organisatie van de snuffeldagen in Heino en Raalte.

Speciaal voor de leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs zette ook RTV Raalte haar deuren wagenwijd open. De roefelaars konden in de studio zien hoe radio wordt gemaakt, mochten zelf tv-opnames maken, vragen stellen en kregen uitgebreid uitleg over het monteren van filmmateriaal. Al met al was het een groot succes. En dus kijkt RTV Raalte alweer vol enthousiasme vooruit naar de roefeldag van zaterdag. Ook dan ontvangt de lokale omroep nog een paar groepen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.