rode kruis zoekt nog enkele collectanten

De nationale collecteweek van het Nederlandse Rode Kruis is dit jaar van 15 tot en met 21 juni. Aanleiding voor het Rode Kruis Salland Midden om nog maar eens een dringende oproep te doen voor nieuwe coördinatoren en collectanten.

Met de opbrengst van de collecte verleent het Rode Kruis noodhulp en sociale hulp in Nederland, dus ook in Salland, en in het buitenland. Alle leden en donateurs worden via een acceptgirokaart om een bijdrage gevraagd voor de collecteweek. Deze bijdrage staat los van de contributiebijdrage die in januari is geweest. Voor wie er geen acceptgiro is, wordt een bijdrage via een huis-aan-huis collecte gevraagd. Nieuwe coördinatoren en collectanten kunnen contact opnemen met Frans Maatman via 0572-355367.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.