robin en joanne sallands top modellen

Robin Klunder (24) en Joanne van der Veen (18), beide uit Raalte, mogen zich Sallands Top Model 2008 noemen. Sallands Top Model is een modellenwedstrijd voor jongeren die in Salland wonen.

Vele jongeren schreven zich in voor deze wedstrijd met een vakjury die bestond uit Jasmine Sendar (actrice), Nurlaila Karim (musical-ster), Lauretta Gerards (soapactrice uit ONM), Sander van Haarlem (topmodel) en Clark Hueting (eigenaar van De Fotograaf Raalte). Uiteindelijk deden acht jongens en acht meiden mee aan de eindstrijd die zestien weken duurde. Elke week verscheen een nieuwe selectie van de gemaakte fotoshoots op de site van De Fotograaf, de initiatiefnemer van de modellenwedstrijd. Vele tienduizenden bezoekers per week stemden hun favorieten naar de volgende ronde.

De finalisten Wilco Flierman (20), Robin Klunder (24), Cherelle Wensink (18) en Joanne van der Veen (18) beleefden spannende dagen toen het stemmen voor de winnaars werd vrijgegeven. De mannelijke winnaar kreeg 56 procent van de stemmen (Wilco 44 procent) en de vrouwelijke winnaar wist 52 procent van de stemmen te vergaren (Cherelle 48 procent). Alle zestien deelnemers maken nu nog kans geselecteerd te worden door B&F Casting uit Hilversum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.