ribsenblues het mut onmeunig wean ewest

‘Het mut onmeunig wean ewest’ zingt Normaal. Het is ook een antwoord op de vraag: ‘Hoe was Ribs&Blues gisteren?’ Fantastisch, wat een feest. Het wordt tijd dat die Texanen, waar ze dit soort feestjes nog net ieder weekend niet vieren, hier maar eens komen kijken hoe het moet.

Wat een muziek, wat een sfeer. En voor iedereen wat te doen. Als er nog een categorie is die zich niet aangetrokken voelt, meld het, want Ribs&Blues heeft toevallig ook nog eens een organisatie die daar perfect op inspeelt. Vorig jaar problemen met je rolstoel? Dit jaar ruim baan. Vorig jaar beperkte gelegenheid voor kinderen op het feestterrein? Dit jaar de andere helft van de Domineeskamp er gewoon bij getrokken.

Nou, nu we toch bezig zijn: Is het niet een idee het feest ook door te schuiven naar het centrum van Raalte? Want het ijsje bij Jorink op het terras was gisteren hartstikke lekker, maar het is toch gek als je dan weet dat er op steenworp afstand een bluesfeest aan de gang is dat misschien in Europa zijn weerga niet eens kent. Op voor Ribs&Blues in heel Raalte? Met in ieder café en op elk terras blues, r&r en dat soort muziek? Ribs&Blues lijkt er wel klaar voor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.