revue en kermis in haarle erg geslaagd

De vrouw van de dierenarts die van het paard is gevallen, de voorzitter bij de voetbal met een vochtprobleem en meer van dit soort problemen. Het zorgde donderdagavond bij de revue in het kader van de Kermis Haarle voor vrolijke gezichten.

Donderdag stond er om 18.45 uur al een flinke rij vanaf de Kerkweg voor de tent te wachten. En dat terwijl de voorstelling pas om 20.00 van start ging. Na het openingswoord van de presentator namen de twee Haarlese buurmannen Marco en Willy vervolgens het heft in handen. De buurmannen pakten de inwoners van het dorp op een ludieke manier aan. “En als je het er niet mee eens bent, moet je maar een boze brief naar de dorpskrant sturen”, aldus Willy.

Er werd overigens niet alleen gepraat, want aan zingen werd ook gedaan. Het publiek kon simpel meezingen, dankzij een groot scherm waarop de tekst van de zelfgeschreven liederen verscheen. Vervolgens werd er een heuse datingshow gehouden, waarbij vrijgezellen uit Haarle de kans kregen om de vrouw van hun leven te vinden.

Het mooiste van de avond was ongetwijfeld de doktersact waarin vier inwoners van Haarle in ziekenhuisbedden lagen met de nodige kwaaltjes. De vrouw van de dierenarts die van het paard was gevallen, de voorzitter van de voetbal met een vochtprobleem, de baas van de plaatselijke supermarkt zag ze vliegen en als afsluiter de gepensioneerde huisarts die tublaasontsteking had. Na afloop gaf vrijwel iedereen aan genoten te hebben.

De organisatie moest na afloop alweer druk bezig voor de vrijdagavond. De tent werd veranderd in een gezellige huiskamer met oude bankstellen en lampekappen. Vervolgens werd het parcours en rennerskwartier uitgezet en de finish van de ‘Crazy Bike Race’ werd keurig aangekleed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.