Home / archiefcentraal / respect voor vervangers van lantaarnpalen

respect voor vervangers van lantaarnpalen

De medewerkers van het bedrijf Dynamicom willen via Salland Centraal de automobilisten in de gemeente Raalte bedanken voor het respect dat tijdens hun werkzaamheden wordt getoond. Volgens de werknemers uit de Achterhoek halen de meesten bij het passeren keurig de voet van het gaspedaal.

Dynamicom is inmiddels een kleine twee jaar actief in de gemeente Raalte. Het bedrijf vervangt in een periode van vijf jaar de openbare verlichting in de voornamelijk oudere wijken van de gemeente. Bestaande mastlocaties blijven zoveel mogelijk gehandhaafd. Daar waar nodig en mogelijk worden extra lichtmasten bijgeplaatst. Ondanks het bijplaatsen van extra lichtmasten is het resultaat in de oudere wijken nooit helemaal vergelijkbaar met de situatie in nieuwe wijken.

In de nieuwe wijken van de gemeente Raalte is de openbare verlichting aangepast aan de nieuwste aanbevelingen ten aanzien van leefbaarheid en criminaliteit. De openbare verlichting in de oudere wijken is veelal verouderd en heeft een lage lichtopbrengst. Door de oude verlichting te vervangen zal er meer licht op straat zijn. De sociale veiligheid en de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers wordt daardoor vergroot. Het project, waarin de hele gemeente Raalte wordt voorzien van verlichting die zo veel mogelijk voldoet aan de nieuwe aanbevelingen van de NSVV, duurt nog tot 2011.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.