renteloze lening voor sporthal in heeten

Het Raalter college van burgemeester en wethouders is bereid om een renteloze lening van 25.000 euro aan de Stichting Sporthal Heeten te verstrekken, met een looptijd van tien jaar. Daarmee lijkt de Heetense sporthal voorlopig gered, want met het geld kunnen enkele noodzakelijke aanpassingen – voor het voortbestaan van de sporthal – worden gefinancierd.

“Als stichting vinden we deze lening een passende oplossing om op korte termijn de noodzakelijke aanpassingen uit te kunnen voeren. En we zien dit tevens als een signaal van de gemeente Raalte, dat de sporthal in Heeten niet als een gemiddelde sportaccommodatie wordt beschouwd”, aldus voorzitter Rinus Reimert in een eerste reactie. “Verder biedt dit perspectief voor de gesprekken die we op korte termijn willen voeren met de gemeente over uitbreidingsplannen die we hebben.”

Uitbreiding van de sporthal in Heeten zorgt volgens Reimert voor nieuwe sportmogelijkheden in Heeten en moet uiteindelijk leiden tot extra geldstromen, om de exploitatie van de sporthal voor de komende jaren veilig te stellen. “Een haalbaarheidsonderzoek voor uitbreiding is nagenoeg afgerond. De voorlopige resultaten geven aan dat de beoogde plannen absoluut in de Heetense sportbehoefte voorzien. Binnenkort zullen we de plannen concreet maken en communiceren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.