reimink en paalman bundelen de krachten

Na een jarenlange samenwerking hebben Partyservice Bennie Reimink en Catering4you van Marco Paalman de krachten gebundeld en gaan in Lemelerveld verder als ‘Catering & Partyservice Reimink & Paalman’.

“Eigenlijk werken we al jarenlang samen als één bedrijf”, vertelt Bennie Reimink. “De fusie hing ook al een tijdje in de lucht, maar vanwege de drukte was het er steeds niet van gekomen.” Het inkopen van producten werd al samen gedaan en ook de bereiding van gerechten verliep al geruime tijd via één locatie aan de Handelsweg in Lemelerveld. Beide cateraars hadden de laatste tijd alleen geen gezamenlijke boekhouding.

“Door de samenvoeging bieden we onze bestaande en nieuwe klanten meer continuïteit en kunnen we grotere feesten en partijen aan”, zegt Marco Paalman. “Samen kunnen we immers meer, dan ieder afzonderlijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.