regen lichte smet op afscheidsduel rohda

Rohda Raalte heeft gisteravond afscheid genomen van enkele spelers en begeleiding. Tijdens een oefenduel tegen de profs van Go Ahead Eagles namen onder andere trainer Art Langeler, verzorger Jan Tepperik en oud-Eagle Ignacio Tuhuteru afscheid van het publiek. Sander Kok, die ook een verleden heeft bij de profclub, maakte na ruim een jaar revalideren weer zijn eerste minuten op het speelveld namens Rohda.

Veel toeschouwers waren er gisteren niet te bekennen op het sportpark Tijenraan. De slechte weersverwachting moet er aanleiding voor zijn geweest. Het publiek had zich veilig op de sta- en zittribune langs het hoofdveld verzameld, daar waar de spelers ruim negentig minuten lang de barre weersomstandigheden trotseerden. Tot twee maal toe moesten zij schuilen voor het onweer, een lichte smet op de goed verlopen afscheidswedstrijd.

De wedstrijd was donderdagavond bijzaak. Voor de profclub, dat na het mislopen van promotie naar de eredivisie het seizoen vult met oefenduels in de regio, bleek de wedstrijd niet meer dan een trainingspotje. Ook op halve kracht bleek zij heer en meester over Rohda, dat er op haar beurt vooral een leuke afscheidswedstrijd van wilde maken. Dat lukte door de schade beperkt te houden tot 0-2, een stand die na een kwartier spelen al was bereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.