ralda is aan de terugreis begonnen

De dansers van Ralda en de musici van Tegenwind hebben vandaag de terugreis vanuit Turkije aangevangen. Maar van voor die tijd toch nog even snel een verslag vanuit Antalya.

“We maken het goed hier”, zijn de laatste berichten van vrijdag en zaterdag. We hebben zojuist een Turkse versie van Madurodam bekeken, met heel veel moskeeën. Ook bezochten we een ouid amfitheater. Dat hadden we kort daarvoor nog in het klein gezien in hun Madurodam. Vervolgens nog een toeristisch uitstapje naar lokaal beroemde watervallen om vervolgens weer op de campus acte de presence te geven. Dolap Dere trad op. Westerse classics met Turkse instrumenten. Prachtig.”

Morgen kort na het middaguur wordt Ralda weer thuis op de Klanken verwacht. Waarschijnlijk voldaan, zeer zeker moe. Want de vliegreis met Turkisch Airlines kent een tussenstop in Ankara en landt in Köln. TCR haalt de groep vandaar op voor het laatste deel van de reis naar Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.