radio uitzending met maaike groot succes

De radio-uitzending bij RTV Raalte met Maaike is zaterdag een groot succes geworden. Dat mag blijken uit de positieve reactie die we van dj Eddy Becker kregen toen we hem vroegen terug te kijken op twee uur radio maken met Maaike.

Eddy Becker: “In een ontspannen en gezellige sfeer in de studio hebben we met Maaike een leuke uitzending gemaakt, niks was voorbereid, ter plekke zochten we de muziek uit. Kortom: Alles verliep spontaan, net als de wijze waarop ze uitgenodigd is. We hebben Maaikes favoriete muziek gedraaid en besproken, aandacht geschonken aan de optredens die ze gedaan heeft en gaat doen in Nederland en het buitenland.”

“Verder hadden fans de gelegenheid vragen te stellen of reacties te geven in de radiouitzending en dat is dan ook volop gebeurd. Vanuit alle windstreken van het land, van Brabant tot Friesland, is naar de studio gebeld om vragen te stellen of reacties te geven aan Maaike. Twee uur uitzending bleek zelfs te kort. Want ook na de uitzending kwamen er nog volop reacties binnen, zowel bij Maaike als in de studio en ook op mijn eigen hyves-pagina, site en mailbox.”

Uitzending gemist? De herhaling op de radio is vrijdag 30 mei tussen 17.00 en 19.00 uur. En via Internet is de uitzending de hele week na te luisteren via staging2.rtvraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.