raalter film ertegenaan volledig uitgezonden

De speelfilm ‘Ertegenaan’ wordt zaterdag 10 mei in zijn geheel op RTV Raalte uitgezonden. De film van regisseur Lars Henning uit Raalte begint om 16.00 uur. In de voorbije weken heeft de lokale omroep de film alleen in korte afleveringen uitgezonden. Zaterdag is de speelfilm dus voor het eerst in zijn geheel te zien.

‘Ertegenaan’ is een film die gaat over een groot, eng huis dat te koop komt te staan. “Daar wil toch niemand in wonen”, wordt er overal geroepen. Maar plots wordt het huis toch verkocht. Maar aan wie? Het is een meisje, Wendy, samen met haar moeder. Christel en Bridget zien ook dat het huis verkocht is en zijn razend nieuwsgierig naar de bewoners. Wendy komt bij ze in de klas en Christel ziet haar kans om meer te weten te komen over dit vreemde meisje. Ze blijft zichzelf afvragen wat er op die brief staat die Wendy altijd bij zich heeft. Ze gaat zelfs zover dat haar vriendschap met Bridget op het spel komt te staan.

Het is overigens al langer duidelijk dat er een vervolg op de film komt. Dus voor mensen die nog even willen weten hoe alles ook alweer zat, is het handig om op 10 mei nog even op RTV Raalte naar het eerste deel te kijken. De speelfilm duurt iets langer dan een uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.