Home / archiefcentraal / pronk juwelen bij cult te bezichtigen

pronk juwelen bij cult te bezichtigen

Sharon Pronk uit Luttenberg is één van de Raalter kunstenaars die Cult 2008 aangrijpt om haar ‘pronksieraden’ ten toon te stellen in haar eigen gemeente. Cult – vandaag de hele dag nog te bezichtigen – is daar tenslotte voor bedoeld: Kunstenaars met een binding met Raalte een podium bieden.

Benne Solinger maakte de bijgevoegde foto’s. “Mogelijk voor haar nieuwe website”, aldus Benne. Nou, tip ons even als die er komt, dan schenken we daar ook weer aandacht aan.

Met deze fotoreportage laten we overigens ook even zien dat Cult niet alleen de installatiekunstwerken op het jubilerende Overijssels Kanaal is. Cult 2008 is in het pand naast de Welkoop ook een expo-ruimte voor andere kunstenaars, is in de MOK-werfjes een soort van catalogus voor de installatiekunst en is – eigenlijk een beetje los ervan – ook de expo in de MBI-fabriekshallen van Henk Zielman.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.