Home / archiefcentraal / prima start eerste driedaagse nieuw heeten

prima start eerste driedaagse nieuw heeten

De allereerste wandeldriedaagse in Nieuw Heeten is woensdagavond succesvol van start gegaan. Tot grote verrassing van de organisatie (activiteitencommissie van SV Nieuw Heeten) liepen er maar liefst 230 deelnemers mee.

“Het was weliswaar mooi weer, maar we hadden nooit verwacht dat er zoveel deelnemers mee zouden doen. Super”, aldus Mariska Wevers namens de organisatie. Jong en oud liep mee. De oudste deelnemer was tijdens de eerste avond 70 jaar en de jongste 2. “Iedereen was tevreden en we hebben al veel leuke reacties gekregen.” Uiteraard is het vanavond en morgenavond ook nog mogelijk om mee te lopen. De startplaats is op beide avonden op sportpark de Belte in Nieuw Heeten.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.