prima sfeer bij voorjaarsmarkt hooijlanden

Gezelligheid. Dat is deze week het sleutelwoord bij De Hooijlanden aan de Weidelaan in Raalte Noord. De Parabool houdt daar sinds gisteren haar jaarlijkse voorjaarsmarkt en heeft er simpel gezegd uitstekend weer bij.

Op de voorjaarsmarkt zijn mooie planten te koop, zoals fraaie voorjaarsbloeiers. Maar ook de handgemaakte artikelen van De Hooijlanden zijn in de aanbieding. Dus voor wie nog iets zoekt voor Moederdag, sla je slag. Zoals dat hoort bij een beetje markt, is er ook aan gezelligheid gedacht. Er is live muziek, een gratis kaas- en wijnproeverij, een expositie en koffie met krentewegge. De markt is donderdag en vrijdag nog open van half tien tot half vier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.