polyhymnia verzorgt optocht in lemelerveld

Koninginnedag in Lemelerveld is dit jaar, net als verleden jaar, gevierd met een optocht van versierde fietsen door het dorp. Deze optocht werd georganiseerd door muziekvereniging Polyhymnia en kon rekenen op grote belangstelling onder de plaatselijke bevolking. Althans, toen het eenmaal duidelijk was hoe het precieze dagprogramma er uit kwam te zien.

Tegen het middaguur ontstond er namelijk enige onduidelijkheid rond het opgestelde programma. Het muziekkorps had tegen half twaalf koers gezet naar het Anker om daar op de tonen van het Wilhelmus door twee bewoners de nationale driekleur te laten hijsen. Maar of die tocht richting het Anker al vergezeld moest gaan met de versierde fietsenstoet, was niet duidelijk.

Pas nadat de vlag was gehesen was het uiteindelijk dus de bedoeling om het muziekkorps te laten vergezellen door versierde fietsen en skelters. De rondgang door het dorp werd gestart vanaf het Kroonplein en koerste voornamelijk door het oostelijke deel van Lemelerveld. De prijs voor de mooist versierde fiets werd na afloop uitgereikt aan Mart Holterman. Onder het genot van een ijsje van Cafetaria Zwakenberg toog men huiswaarts.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.