pendeldienst bij sallandse voorjaarstocht

Wandelgroep Raalte houdt op zaterdag 17 en zondag 18 mei de Sallandse Voorjaarstocht. De start is bij het Koeienhotel bij Aver Heino, aan de Lemelerveldseweg 32 in Heino. Van daaruit worden routes van vijf, tien, vijftien, twintig, dertig en veertig kilometer uitgezet. Ook kunnen de deelnemers een kijkje nemen in het Koeienhotel.

Iedere wandelliefhebber kan deelnemen aan de Sallandse Voorjaarstocht, lidmaatschap van een wandelsportorganisatie is niet nodig. Deelname kost 2,40 euro voor niet-leden, voor leden 1,70 euro. Een herinneringsmedaille is na afloop tegen kostprijs te verkrijgen. Deelnemers krijgen een duidelijke routebeschrijving mee. Bovendien zijn de routes met pijlen aangegeven

Er kan op beide dagen vanaf 8.00 uur worden gestart. Deelnemers aan de veertig kilometer kunnen tot 10.00 uur vertrekken, die aan de dertig kilometer tot 11.00 uur en die aan de twintig, vijftien, tien en vijf kilometer tot respectievelijk 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Om uiterlijk 17.00 uur moeten de wandelaars hun route hebben voltooid.

Voor wandelaars die niet met eigen vervoer komen, heeft Wandelgroep Raalte voor een pendeldienst gezorgd, tussen Aver Heino en het NS-station van Heino en de bushalte kruising Dorpsstraat/Van der Capellenweg. Wie van de pendeldienst gebruik wil maken, moet dit voor 12 mei doorgeven via de website staging2.wandelgroep-raalte.nl. Verdere informatie is te verkrijgen via 06-21405479 of info@wandelgroep-raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.