oudste en jongste lid openen kunstgrasveld

Op het sportcomplex van SV Mariënheem is zondag het nieuwe kunstgrasveldje op feestelijke wijze geopend. Daarnaast was er een leuk mixtoernooi en werden de kampioenen van dit seizoen in het zonnetje gezet.

De officiële opening van het veldje werd verricht door het jongste en oudste lid van de voetbalvereniging. Vervolgens werd er uiteraard meteen flink op gevoetbald. Vooral het voetballen met een blinddoek zorgde voor mooie taferelen. Het kunstgrasveld, de ‘Kleine Arena’ genaamd, is door sponsors en welwillende vrijwilligers tot stand gekomen en is bedoeld als veldje voor de jeugd in Mariënheem. In overleg kan er ook door andere verenigingen gebruik van worden gemaakt. Het veldje is natuurlijk mooi om op te voetballen, maar kan ook gebruikt worden om na schooltijd op te spelen.

Buiten de feestelijke opening en het gehouden mixtoernooi werden er ook enkele prijzen uitgedeeld. Dames 1 en B1 van de jongens werden dit jaar kampioen en kregen daarom van voorzitter Frans Alferink een presentje. De dames kregen daarnaast ook een oorkonde en medaille van de KNVB.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.