organisatie wandeldriedaagse zeer tevreden

De organisatie van de wandeldriedaagse in Nieuw Heeten kijkt vol trots terug op de drie wandeldagen. De eerste twee avonden liepen er 230 mensen mee, een enorm aantal. Maar op de slotavond werd dat aantal nog overtroffen, want het aantal deelnemers steeg naar 255.

“We hadden de mooiste route tot het laatst bewaard”, vertelt Mariska Wevers namens de organisatie. “Het was bijzonder dat veel mensen vandaag de tien kilometer liepen. Zelfs een leerling van de basisschool liep trouw mee.” Na afloop kreeg iedereen een consumptiebon. En natuurlijk werden er prijzen uitgedeeld. De prijs voor de meest opvallende groep ging naar een groep handbalsters, ‘de toppers van B1’ genaamd. Zij kregen een stappenteller.

De organisatie blikt tevreden terug op de afgelopen drie avonden. “We hadden niet verwacht dat het zo succesvol zou verlopen. We hebben veel positieve reacties gehad en iedereen hoopt op een tweede avondwandeldriedaagse. Als het aan ons ligt, komt die er ook!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.