Home / archiefcentraal / oranjevereniging meldde spelletjes op tijd af

oranjevereniging meldde spelletjes op tijd af

“Voor de volledigheid zij nog gemeld dat er geen activiteiten op het terrein van SV Raalte plaats vinden”, is de laatste zin van een brief die de Raalter Oranje Vereniging naar de media stuurde, een week voor Koninginnedag. Onder meer Salland Centraal liet die activiteit tóch in de agenda staan. En zo kon het gebeuren dat er gisteren tevergeefs ouders met hun kinderen bij de velden van SV Raalte stonden.

Geert Hannink van de Oranje Vereniging Raalte vindt het spijtig, dat het zo gelopen is. Wij van Salland Centraal sluiten ons daarbij aan. Hopelijk kunnen we nog wat goed maken door de mensen die in de discussie op onze site meededen over Koninginnedag in Raalte op te roepen zich aan te melden voor volgend jaar.

Want volgend jaar kunnen de kinderspelen gewoon weer op het programma terecht komen. Hannink: “Als zich voor 2009 minimaal vijftig vrijwilligers melden voor assistentie bij de kinderactiviteiten, dan komt de bekende spellenochtend weer op het programma.”

Aanmelding van vrijwilligers kan bij Ineke Kemper (secretaris OVR) of bij Geert Hannink. En dat kan al vanaf nú.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.