oranjekoorts stijgt bij ep met ek actiemaand

Over exact dertig dagen start het EK voetbal, alle reden dus voor verschillende winkeliers om nu alvast goed in de oranjestemming te komen. De meeste ondernemers doen dat door middel van een speciale actiemaand met spetterende aanbiedingen en scherpe prijzen. Bij EP Jan Oosterwechel in Raalte kun je zelfs voetbalkaarten winnen voor de wedstrijden van het Nederlands elftal in de aanloop naar het EK in Oostenrijk en Zwitserland.

De elektronicawinkel aan de Herenstraat 10 in Raalte ademt de komende maand gewoon voetbal, vertaald naar goede, scherpe aanbiedingen. Iedere betalende consument kan een coupon invullen waarbij hij of zij kans maakt op twee wedstrijdkaarten voor Nederland-Wales en Nederland-Oekraïne. Iedereen die dat doet maakt bovendien kans op de absolute hoofdprijs, een Sony LCD-televisie ter waarde van 899 euro. Op twee speciale finaledagen (zaterdag 17 en 31 mei) worden de winnaars bekendgemaakt. Daarna is de actieperiode voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.