opening kunstgras trapveldje in marienheem

Het kunstgrasveld in Marïenheem wordt komende zondag officieel geopend. Nadat de Nederlands kampioen pannakooivoetbal eerst een korte demonstratie heeft gegeven, zal de feestelijke opening van de ‘Kleine Arena’ plaatsvinden. De ‘Kleine Arena’ is de naam van een klein voetbalveldje naast het hoofdveld van SV Mariënheem, dat door middel van diverse sponsoren en veel vrijwillige inzet van de gemeenschap tot stand is gekomen.

De ‘Kleine Arena’ is bedoeld als een veldje voor de jeugd in Mariënheem. Uiteraard zal het kunstgras trapveldje vooral worden gebruikt door de leden van de voetbal, maar ook is het veld een geschikte plek om na schooltijd te spelen. In overleg kan er ook door andere verenigingen gebruik van worden gemaakt. De opening van het veldje is om 16.00 uur, maar vanaf 14.00 uur worden er al activiteiten georganiseerd naast sporthal ’t As-spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.