officieel startsein voor nieuwbouw de braak

Voor de bouw van de nieuwe woonvorm aan De Braak in Raalte wordt dinsdag 17 juni het officiële startsein gegeven. Stichting De Parabool en verpleeghuis De Hartkamp starten hier in 2009 met een uniek woonproject. Zes ouder wordende cliënten van De Parabool en twaalf cliënten met dementie van De Hartkamp zullen er op kleinschalige wijze onder één dak de voor hen nodige verzorging en begeleiding krijgen.

De opbouw van ‘De Nieuwe Braak’, dat onder de vlag van Salland Wonen wordt gerealiseerd, is hét toonbeeld van hoe kennis en ervaring vanuit de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de feitelijke huisvesting worden gecombineerd. Nog niet eerder werd in Nederland op deze ver doorgevoerde wijze samengewerkt. Medewerkers vanuit beide zorginstellingen zullen in één team de zorg en begeleiding van de nieuwe bewoners op zich nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.