Home / archiefcentraal / nog plekjes vrij op de plataan snuffelmarkt

nog plekjes vrij op de plataan snuffelmarkt

De traditionele Plataan-Snuffelmarkt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 juni van 08.00 tot 13.00 uur op de Plataan in Heino, achter de rooms-katholieke kerk. Deze markt, die dit jaar voor de 22e maal georganiseerd wordt, heeft door de jaren heen zijn sporten al wel verdiend. “Het kenmerkt zich onder andere door een ongekende sfeervolle eenvoud en goede kwaliteit”, zo stelt buurtvereniging De Plataan.

De snuffelmarkt heeft zestig ruime plekken voor allerlei producten als antiek, curiosa, kleding, boeken, planten, potten, fietsen, speelgoed, wenskaarten, ijs, oliebollen, koffiebroodjes en nog veel meer. De aangeboden waar is al jaren zeer uiteenlopend, waarvan het meeste ook nog voor een schappelijke prijs te halen valt. Er zijn nog vrije plekken welke je kunt reserveren bij André Roelofs op telefoonnummer 0572-393254.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.