nog plekjes vrij op de plataan snuffelmarkt

De traditionele Plataan-Snuffelmarkt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 21 juni van 08.00 tot 13.00 uur op de Plataan in Heino, achter de rooms-katholieke kerk. Deze markt, die dit jaar voor de 22e maal georganiseerd wordt, heeft door de jaren heen zijn sporten al wel verdiend. “Het kenmerkt zich onder andere door een ongekende sfeervolle eenvoud en goede kwaliteit”, zo stelt buurtvereniging De Plataan.

De snuffelmarkt heeft zestig ruime plekken voor allerlei producten als antiek, curiosa, kleding, boeken, planten, potten, fietsen, speelgoed, wenskaarten, ijs, oliebollen, koffiebroodjes en nog veel meer. De aangeboden waar is al jaren zeer uiteenlopend, waarvan het meeste ook nog voor een schappelijke prijs te halen valt. Er zijn nog vrije plekken welke je kunt reserveren bij André Roelofs op telefoonnummer 0572-393254.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.